Loading...


Onze service.


Door met u mee te denken, creatief te zijn en efficiënt te werken komt u niet voor onverwachte kosten te staan. De onderstaande prijzen zijn veelal vanaf prijzen. Wij streven ernaar de vanaf prijs aan te houden! Dus als de kosten niet hoger hoeven te zijn, wordt vanzelfsprekend de minimale prijs berekend. Wij nemen contact met u op wanneer een prijs wel onvermijdelijk hoog uitvalt.

opschonen
Opschoonbeurt.

vanaf €35,-

Alles wat niet op uw computer thuis hoort wordt eraf gehaald, waardoor u weer vlot en zorgeloos van het apparaat kunt genieten.

Hulp op afstand
Hulp op afstand.

Starttarief €10,-, na 10 minuten €0,50 p/min.

Veel problemen zijn op afstand op te lossen. Hiervoor downloadt u een tool, waarna wij uw computer op afstand kunnen besturen.

Beetle
E-Mail instellen

vanaf €15,-

Problemen met instellen van uw email? Wij helpen u graag. Afhankelijk van uw provider en of het wachtwoord bekend is, laten wij u vooraf een prijs weten.

Data overzetten
Data overzetten

Vanaf €60,-

Uw dierbare bestanden overzetten op een nieuwe computer of (externe) harde schijf? Expert begrijpt `t

Scherm reparatie
Scherm reparatie

Is uw scherm defect? Geen probleem! De kosten liggen over het algemeen tussen de €125,- en €250,-.

password
Wachtwoord herstellen

€25,-

Uw wachtwoord kwijt van bijvoorbeeld uw e-mail, Windows, Google of Apple ID? Wij helpen u graag bij het herstellen.

reiniging
Interne reiniging

vanaf €15,-

Maakt uw computer lawaai en wordt hij erg warm? Dan zitten de koelelementen vol stof. Door een vakkundige reiniging kunnen wij dit oplossen.

startklaar
Apparaat startklaar

vanaf €15,-

Wij maken graag uw nieuwe pc, laptop, tablet of smartphone klaar voor gebruik, zodat u er zorgeloos van kunt genieten.

Openingstijden.


Maandag 10.00-18.00

Dinsdag 09.00-18.00

Woensdag 09.00-18.00

Donderdag 09.00-18.00

Vrijdag 09.00-21.00

Zaterdag 09.00-17.00

Zondag gesloten

advies
 

Aankoopadvies.


Met het huidige aanbod van tablets, laptops en desktops valt het vaak niet mee een keuze te maken. Onze specialisten voorzien u graag van een passend advies in de winkel, telefonisch of per email.

Tablets

Apple iPad, de Samsung Galaxy Tab met Android of toch een Windows tablet? Wat is nou eigenlijk het beste? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven, omdat dit per persoon verschilt. Wij geven u op basis van uw voorkeuren en kennis een advies op maat.

Laptop of Desktop?

Wat zijn nu eigenlijk de voor- en nadelen van een laptop of gewoon een 'computerkast'? In tegenstelling tot een aantal jaren geleden zijn laptops vandaag de dag niet meer duurder of langzamer als een desktop. De echte 'computergeek' zal over het algemeen nog voor een kast kiezen, omdat deze optimale snelheid wil en de interne componenten makkelijker te vervangen zijn. De meeste huishoudens geven echter de voorkeur aan een laptop omdat deze mobiel en toereikend qua snelheid is. In onze winkel hebben we een ruim aanbod aan laptops. Ook over desktops geven wij u graag advies. Deze worden door onze specialisten op basis van uw wensen samengesteld of compleet besteld.

Reviews van onze klanten.


Wij zijn er trots op dat wij een grote groep trouwe vaste klanten hebben, een aantal delen hun mening over ons graag met u.

Anoniem

Algehele beoordeling: 10

Altijd zeer tevreden over expert lemmer, computers of andere zaken. Ben en blijf een vaste klant van expert Lemmer

Remmelt Veenbaas

Algehele beoordeling: 10

Eind 2014 was ik aan een nieuwe computer toe, in overleg met de computer specialist van Expert kon ik mijn wensen op het gebied van hardware kenbaar maken, hierop heeft hij een tweetal offertes uitgebracht, waaruit ik een keuze heb gemaakt. Het is allemaal op een deskundige wijze bij mij thuis in orde gebracht en werkt tot op heden naar volle tevredenheid. De computer specialist van Expert heeft het allemaal in zeer korte tijd weten te realiseren en beschikte over een behoorlijke kennis op zijn vakgebied. Zonder meer een aanrader voor een ieder

Hulp op afstand.


Wij begrijpen dat het voor u niet altijd meevalt om uw pc of laptop 24 of 48 uur kwijt te zijn. Daarom verhelpen wij veel kleine problemen graag op afstand. Het enige wat u hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en een tool te downloaden. Wanneer u nog geen contact heeft met &eacute&eacuten van onze medewerkers dan zal deze u z.s.m. bellen. Daarna kunt u achterover leunen of iets anders doen en neemt een specialist van ons de besturing van uw computer over. De kosten van een consult op afstand zijn: Starttarief á €10,- incl. 10 minuten en daarna €0,50 p/min.

Uw gegevens zijn verstuurd! Indien u nog geen contact heeft met een medewerker zal deze u z.s.m. bellen. Door hier te klikken downloadt u de benodigde software en gaat u akkoord met het starttarief á €10,- incl. 10 minuten en daarna €0,50 p/min voor een consult op afstand. Het tarief start op het moment dat onze medewerker op uw computer inlogt. De factuur ontvangt u na het consult per mail of post.

SSD. De beste upgrade voor uw laptop.


Misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw computer is de harde schijf. Een normale harde schijf heeft tijd nodig om bestanden te zoeken wat ervoor zorgt dat computers en de programma`s tijd nodig hebben om op te starten. Met een SSD schijf worden de bestanden gelijk gevonden waardoor de computer veel sneller opstart, programma`s laadt en bestanden vindt.

Klik hier voor een prijsoverzicht van Samsung SSD schijven

Nieuwe laptop

Bij aanschaf van een nieuwe laptop kunt u er gelijk al voor kiezen om de harde schijf te (laten) vervangen voor een SSD schijf. De orginele schijf wordt in een externe behuizing geplaatst waardoor u deze gewoon kunt blijven gebruiken. Wij bieden het vervangen van de schijf aan vanaf slechts €125,-. Bij de prijs inbegrepen is dan de SSD-schijf, installatie en de externe behuizing.

Bestaande laptop

Bent u tevreden over uw huidige laptop, maar mag het allemaal wel wat sneller? Ook dan is het vervangen van de harde schijf voor een SSD-schijf een prima oplossing. Wij bieden het vervangen van de schijf aan vanaf slechts €125,-. Bij de prijs inbegrepen is dan de SSD-schijf, installatie en de externe behuizing. Data overzetten wordt echter apart berekend. Van de totaalprijs geven wij u vooraf een duidelijke prijsopgaaf.


Contactgegevens

Expert Bijlhout
Schulpen 9
8531HR
Lemmer
E-mail: lemmer@expert.nl
Tel: (0514)561296
K.v.K. 01006201
BTW nr. NL810180157B01

Volg ons!

Top